Nadogradnja trepavica – pro et contra

Imate male oči, spuštene kapke i premalo vremena za šminkanje ujutru? Nadogradnja trepavica koja se radi u kozmetičkim salonima jeste idealna opcija. Proces aplikacije je veoma dosadan, sve traje oko sat i po ali su rezultati zadovoljavajući i što je najvažnije sa trepavicama uvek delujete našminkano a možete i da se kupate i u bazenu i u moru.

Često pitanje je da li veštačke oštećuju vaše prirodne trepavice i da li dolazi do nekog poremećaja u kvalitetu dlake? Apsolutno ne. Kad se veštak skine, ispod je sve kako je bilo i ranije (govorim o iskustvu iz proverenih salona). O tome detaljnije u tekstu koji je objavio Huffington Post.

I šta onda ima “contra” u čitavoj priči? Cene variraju, pa sam čula da ima nekih koji naplaćuju i 150 eura dok se normalna cena kreće oko 30 eura. To nije jeftino, u pitanju je suma koju ćete odvojiti za veoma dobru maskaru koja će vam trajati barem pola godine.

U periodima kad često putujem stavim trepavice i onda sam mirna barem pet nedelja. Na žalost, posle dve nedelje, nekad i ranije one počinju da otpadaju. Jedna, druga, sedma. Na kraju deluje sve malo neuredno a ako ste van svog grada teško je naći osobu koja će vam to popraviti kako valja.

Ukratko, presuda glasi: kad putujete, kad ste u gužvi i kad imate para – napred na lepljenje. U drugim slučajevima – navali na maskaru.

Koju maskaru? O tome drugi put…

One thought on “Nadogradnja trepavica – pro et contra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s