Najbolja paleta u istoriji svemira

 

Planirala sam da paletama za šminkanje odam dužno poštovanje tako što ću ih analizirati jednu po jednu, ali hajde da počnem od vrha, od ove koja je promenila sve…

Za brend Anastasia Beverly Hills sam čula pre par godina kad sam u Americi kupovala olovke za obrve (ja imam skoro bele obrve, moram da ih crtam i dobra olovka je jako važna). Prodavačice u njujorškoj Sefori su me uputile na Anastasijine olovke (u daljem tekstu ABH) i od tada koristim ovaj brend.

Međutim, ABH je napredovala i širila spektar proizvoda. Pre godinu dana pojavila se paleta o kojoj su besomučno pisali svetski magazini: Modern Renaissance (u daljem tekstu ABHMR). Mislila sam da su ovo plaćeni oglasi (i jesu bili) i da u samoj paleti ima suviše nekakvih crvenkastih i bordo nijansi pa da je to za profi šminkere a ne i za običan narod.

Kako je dolazilo vreme da promenim svoju redovnu paletu (Urban Decay Naked 1 i Dusky Rose 9 Mac) gleduckala sam ABHMR na jednom sajtu. Hoću-neću. Analizirala ocene i tutorijale…Ja sam štreberka i pre bilo kakve akvizicije uđem u srž proizvoda, ne volim da sam lenja pa da zbog toga bacam pare.

Sredinom marta se konačno odlučima ali avaj, sve rasprodato…U stvari došlo je do najluđeg – lopovi su upali u magacin firme u Los Anđelesu i ukrali sve što je bilo u zalihama. Ipak, renesansa Renesanse je usledila ubrzo pa sam ja svoju paletu primila na kućnu adresu početkom aprila.

Mila majko. Hajp je bio opravdan da opravdaniji ne može biti. Boje, tekstura, kombinacije nijansi…Sve je besprekorno. Ako vam treba jedna paleta u životu, neka to bude ova!

Screen-Shot-2016-06-20-at-3.58.26-pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s