Omiljeni tutori

Odete na YouTube da pogledate neki tutorijal i tamo se potpuno opravdano izgubite. Demokratičnost ove društvene mreže čini je igralištem za duhovite i profesionalne, ali i za veći broj ekscentričnih attention whores koji ne znaju previše ali vole sami sebe da gledaju “na televiziji”.

Nekoliko čitalaca ovog bloga me je zamolilo da preporučim par YT kanala koji se bave šminkom i kozmetikom a gde mogu da se vide korisne i zanimljive stvari.

Evo šta sam vam probrala, uz toplu preporuku za click subsribe. Ovo su ljudi kod kojih nema previše “tripovanja” dakle njihovi kanali su namenjeni starijim generacijama ili mlađima koji imaju veće ambicije od toga da samo uvaljaju facu u gliter i istrobuju se do iznemoglosti 🙂

Lisa Eldrige, rođena u Britaniji, radila sa poznatim svetskim brendovima i poznatim ličnostima. Na Tjubu ima 1.700.000 pretplatnika.

 

Trinny Woodall je još jedna Britanka a njen pristup je snimanje telefonom u kupatilu, dosta blesavog komentarisanja i ispovedaonica – sve u svemu Trinny je i show-woman na svom kanalu.

 

 

Savete našeg sledećeg tutora (a to je Wayne Goss) mogu da poslušaju i bate i seke. Ima više od 3 miliona pratilaca – autor je jednog od najpopularnijih mejkap/bjuti YT programa. 

 

Gospođa Angie sa kanala Hot&Flashy vrlo otvoreno govori o svemu što snalazi žene posle pedesete godine, i savetuje kako da se održe u “voznom stanju”. U ovom tekstu nam objašnjava šta je zapravo Hot&Flashy:)

 

Oficijelni šminkeri mega brenda Sephora uvek imaju dobre ideje i savete. Sephora najviše promoviše sve što se kod njih prodaje, ali treba imati u vidu da je “asortiman” u USA daleko izdašniji nego u evropskim zemljama, dakle pratite ih za sve novitete.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s