Beach Body: (Ne)moguća misija

 

Pored “cena plažnog mobilijara” ovih dana je u medijima aktuelna i tema “beach body” ili “telo spremno za plažu”. Kako doći do željene figure ako vam genetika nije naklonjena, volite dobar zalogaj i još bolju kapljicu a ne podnosite sport?

Ukratko: teško.

Jedan lik u romanu Breta Istona Elisa na pitanje “kako to da tako odlično izgleda i odakle super figura” odgovara sa “Not eating helps”. Ovo je devedesetih godina prošlog veka, kad je objavljena knjiga “Glamorama”, nama čitaocima bilo urnebesno ali…Anoreksija, bulimija ali i gojaznost su danas ozbiljni poremećaji sa kojima se bore sve generacije i oba pola. Tu su i aparati koji mogu da pomognu, kao i neki suplementi. Šta odabrati?

U ovom videu govorim o tretmanima i sistemima za održavanje telesne težine koje sam isprobala, a od suplemenata mogu da preporučim Apuretin za izbacivanje vode (VIDEO NIJE SPONZORISAN!!!), zatim Guam čajeve za ubrzavanje metabolizma ali i francuski Liposuc. Imajte u vidu da od svih sokova/čajeva i tečnih zamena za obroke možete da dobijete proliv. Uživajte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s