Ole Henriksen i njegov vitamin C

Ole Henriksen je rođen u Danskoj a dok je bio tinejdžer imao je veliki problem sa aknama – tako se zainteresovao za kozmetologiju i negu lica. Studije kozmetičke hemije završio je u Londonu a potom se odselio u SAD. Trideset godina je držao jedan od najpoznatijih salona u Los Anđelesu a paralelno je otvorio i svoju liniju proizvoda za negu. Pojavljuje se u bizarnom spotu benda PULS, Dope.

Tri proizvoda iz njegove linije su mi se izdvojila dok sam istraživala brend (a svi su na bazi vitamina C): Truth Serum, C Rush Brightening Gel Creme i Banana Bright Eye Cream. Često se i prodaju zajedno, u manjim pakovanjima, ako želite da isprobate pre nego što se odlučite za veće.

U Americi sam kupila kremu za lice i kremu za oči (bilo je duo-pakovanjce) a utisci su više nego pozitivni iako sa vitaminom C u proizvodima do sad nisam bila prezadovoljna…Ole je smućkao nešto drugačije, što meni mnogo više odgovara.

C Rush Brightening Gel Creme – iznenadilo me je da je ova krema gusta i dosta hranjiva (što nije tipično za C kreme). Ne mogu da kažem da me je bacila u nesvest ali za ovaj tip kreme i ako vam prija C je stvarno top nivo. Ukratko: preporuka.

Banana Bright – Vitamin C i kolagen

Banana Bright Eye Creme – trenutno moja OMILJENA krema za predeo oko očiju. Hrani, zateže, super je za ispod korektora i malo posvetljuje. GENIJALNO, GENIJALNO – bravo Ole! (Do sad je na broju jedan bio Kiehl’s Avocado ali je Ole oduvao konkurenciju).

Malo pohvala i sa YouTube

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s