Estetska hirurgija u Holivudu i kod nas – dr Nataša Popović

U novom video izdanju AgitPopKiss govorimo o plastičnoj hirurgiji i estetskim intervencijama, gošća je dr Nataša Popović, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije. U prethodnim bjuti vlogovima pominjali smo kreme i kozmetičke proizvode, ali oni samo donekle mogu da pomognu…Kad pomade prestanu da deluju stižu nazolabijalne bore, “mrštilice” između očiju, upali obrazi i duboki podočnjaci, a za to su već potrebni hirurzi. Koje su holivudske zvezde vadile bućkaste obraze? Kako ostariti kao Džejn Fonda i Džoan Kolins? Da li previše sporta utiče na mladalački izgled i kako? Koliko zavisimo od hormona i genetike… Sve ovo u pola sata korisnog razgovora za sve koji se interesuju za ovu temu, ali i one koji vole holivudske tračeve.

02:40 – Silikon look. Da li je prošlo vreme velikih usta i silikonskih grudi?

04:31 – Zašto je važno da i za hijaluron i botoks odemo kod hirurga a ne kod dermatologa ili stomatologa?

07:20 – Da li doktori koji rade estetske intervencije treba da budu “manekeni” svog rada i zašto nam se čini da i oni nekad preteraju?

09:15 – Uloga hormona

11:00 – Dženifer Lopez. Kako đipati i izgledati sveže sa pedeset godina? Šta je sve potrebno da bi se postigao ovakav nivo kondicije i svežine lica.

14:30 – Kad početi sa tretmanima lica i kojim?

16:53 – Uticaj preteranog vežbanja na mladalački izgled

20:10 – Rene Zelveger: šta je uradila na licu, zašto nam je izgledala pomalo čudno i kako se to sredilo? Koliko je vremena potrebno da se estetska intervencija “slegne”?

23:41 – Margot Robi, Anđelina Džoli, Lejdi Gaga. Da li im je samo “prošao pubertet” pa su dobile jagodice visoke kao Mont Everest i uzak nos ili i tu postoji neka tajna estetske hirurgije?

26:41 – Džoan Kolins i Džejn Fonda. Koja je formula za fenomenalan izgled u devetoj deceniji?

28:10 – Tom Kruz i Bred Pit. Izgledaju nam nikad bolje, jasno je da rade nešto pomalo i šta je to što muškarci najčešće koriste da bi delovali prirodno ali opet mlađi nego što jesu? Šta je kod Stalonea krenulo kako ne treba?

31:10 – Natašina omiljena intervencija posle koje je rezultat odmah vidljiv?

2 thoughts on “Estetska hirurgija u Holivudu i kod nas – dr Nataša Popović

  1. Veoma interesantan razgovor, šteta što ne traje duže. 😀
    Volela bih da je doktorka malko više posvetila pažnju važnosti zaštite od sunca- spf CELE godine, nikako čvarenje leti… Nema boljeg antiejdžing koraka, čini mi se, bar u smislu prevencije.

    Like

    1. Naravno! Mislile smo da se to podrazumeva a osim toga akcenat je bio na samim intervencijama – posle nekih godina više ne pomaže ni to što se nismo sunčale, osim naravno za kvalitet kože.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s