Jelena, rođena 1973. godine

Dugogodišnja konzumentkinja kozmetičkih proizvoda. Šminka i kozmetika su moj hobi i razbibriga. Profesionalno se bavim desetim stvarima. Postove niko ne sponzoriše, svaki proizvod sam lično isprobala i o njima dajem objektivni sud.

Blog je namenjen osobama sa teritorije cele bivše Jugoslavije i svima koji govore i razumeju jezik naroda i narodnosti.

Blog je sačinjen od strane socijalno svesne osobe koja želi da sa drugima podeli svoj hobi i pasiju i nije napravljen da bi provocirao repliku “a narod nema ‘leba da jede”.

Nijedan proizvod koji spominjem nije kupljen od novca koji je stečen ilegalno ili kontroverzno. Porez plaćam redovno, u Srbiji.

Život sam provela/provodim u Beogradu, Podgorici, Londonu i vrlo rado ću (ako me direktno kontaktirate) preporučiti salone za razne usluge u ovim gradovima. Salone najčešće neću spominjati u postovima da se ne bi stekao utisak da od njih dobijam nešto besplatno za lepu reč i-ili pohvalu. Kad linkujem na sajt odakle nešto možete da pazarite, to nije “plaćeni oglas” već samo moja preporuka za povoljnu, brzu uslugu pogotovo za proizvođače koji ne mogu da se nađu u exYU.

Levo, nenašminkana / desno, našminkana.

Advertisements